Közismert az énekesnő vonzódása a keményebb műfajhoz, már régóta ígér egy Metallica-feldolgozásalbumot, lássuk, hogy most mivel rukkol elő?

Már a 2020-as ’Plastic Hearts’ albumán is erős rockzenei hatások hallhatóak, a közreműködők listáján pedig megtalálható Billy Idol, Chad Smith (Red Hot Chili Peppers, Chickenfoot) és Taylor Hawkins (Foo Fighters). Favorizált rockdalait előszeretettel adja elő élőben, szerepelt már a műsorán többek között Led Zeppelin, Nirvana, Beatles, Blondie, Cranberries, Tom Petty, Bob Dylan, Eagles, Nine Inch Nails, Pink Floyd, Fleetwood Mac, Arctic Monkeys, Joan Jett egyaránt.

A Metallica kiemelt helyen szerepel a kedvencei listáján, nekik egy egész feldolgozásalbumot akar szentelni, az anyag részleteit – kellően ködösítve – többször is megszellőztette, de a kiadás csúszik a koronavírus-járvány miatt.

A ma esti livestream programot Miley Cyrus nem jelentette be, nagy valószínűséggel az altrocker Mazzy Star Fade Into You című dalának fog odavágni egy nagyot, illetve elénekli a saját előző albumának Golden G String című záródalát is. Meglátjuk mindjárt…

Végleges dallista:

1. Fade Into You (Mazzy Star – So Tonight That I Might See 1993)
2. Golden G-String (Miley Cyrus – Plastic Hearts 2020)
3. Prisoner (Miley Cyrus – Plastic Hearts 2020)

Miley Cyrus – ének
Stacy Jones – dobok
Mike Schmid – billentyűs hangszerek
Max Bernstein – gitár
Jamie Arentzen – gitár
Joe Ayoub – basszus


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás