Még karácsony előtt landolt egy olyan kép a közösségi oldalakon, ahol Mike Portnoy és John Petrucci újra együtt látható. A frissen készített interjú alkalmával persze feltették a kérdést a dobosnak, hogy dolgozna-e együtt ismét egykori zenésztársával.

Mike Portnoy

Január 17-én lát napvilágot a Sons Of Apollo második nagylemeze, az ’MMXX’. A megjelenés előtt az amerikai Myglobalmind munkatársainak volt lehetősége egy interjút készíteni Mike Portnoy-jal. Az újságíró rengeteg témát járt körbe, de természetesen nem hagyta szó nélkül a december 18-án közzétett fotót, ahol ismét együtt látható a két zenész és családjaik.

 

 

Mike Portnoy John Petrucci

 

Mike Portnoy

Arra a kérdésre, hogy van-e lehetőség arra, hogy újra együtt dolgozzon a gitárossal, így válaszolt: „Mindketten szeretnénk! Ahogy te is említetted, mi egy igazán jó csapat voltunk együtt, 25 évig voltunk a Dream Theater és a Liquid Tension Experiment vezetői. Ha visszanézek arra a kapcsolatra, akkor egy különleges gitáros és dobos együttműködése volt. Ilyen kapcsolata csak Larsnak és Jamesnek a Metallicából, Dimebagnek és Vinnie-nek a Panterából, vagy épp Eddie-nek és Alexnek volt a Van Halenből. Azt hiszem, Johnnal a kapcsolatom ugyanilyen. Mind a ketten maximálisan teljesítettünk, amikor egymás mellett dolgoztunk. Nekem hiányzik ez a kapcsolat! Most már kiváló a személyes viszonyom vele, és persze a családjainknak is. Mondhatom, hogy őrültség volna, hogyha nem zenélnénk együtt valamikor a jövőben. Nagyon remélem, hogy lesz rá kapacitásunk!”

Megosztás