A Metallica volt az online vendége a tegnapi online BlizzCon konferenciának, aminek a közvetítésébe mókás szinkronizálási probléma csúszott.

A Blizzard Entertainment (Starcraft, WarCraft, Diablo, stb.) tegnap tartotta BlizzConra keresztelt évi rendes gamer konferenciáját, amelynek a Metallica volt a sztárvendége. A fellépésüket több nagy online platform is átvette, közülük a Twitch nevű, játékközvetítéssel foglalkozó site úgy döntött, hogy a For Whom The Bell Tolls képe alá valami hatodrangú mulatóst kever. Mint kiderült, már többször meggyűlt a bajuk az USA szerzői jogokért felelős hatóságával, amit túlreagálva így próbálták elkerülni az újabb jogi zűrt. Sokan a „fagyi visszanyal” eseteként értelmezik a malőrt, utalva a Metallica Napster ellen, 21 évvel ezelőtt indított perére.

Mi lentebb megmutatjuk a „nem mulatós” teljes verziót is, amelyet James Hetfield így konferált fel: „Köszi, hogy 2014 után újra itt lehetünk a BlizzConon, bár nyilván nem személyesen, de akkor is mi vagyunk azok, és most nektek játszunk.”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás