A Slipknot és Stone Sour frontembere feldolgozás EP-vel jelentkezik, a ’CMFB…Sides’ lemezt február végén ismerhetjük meg teljes egészében, de már most elérhető három dal róla.

Corey Taylor a ’CMFT’ lemezen hallható dalainak akusztikus átdolgozásait és a stúdiózás idején rögzített feldolgozásokat gyűjtötte egy csokorba a ’CMFB…Sides’ nevű kiadványon. A ’CMFT’-n hallhattuk a Kansas és a Halfway Down című saját dalokat, melléjük Metallica-, Dead Boys-, Eddie Money-, Stone Sour-, Red Rider-, KISS– és John Cafferty & The Beaver Brown Band-feldolgozások kerültek. Corey csapatában ezúttal is Jason Christopher basszusgitáros (Prong, Stone Sour) , Dustin Schoenhofer dobos (Walls Of Jericho), Zach Throne gitáros (Bruce Kulick, Sin City Sinners) és Christian Martucci gitáros (Stone Sour, Black Star Riders) zenélnek. Az említett feldolgozások közül a Holier Than Thou eredetileg a Metallica különleges kiadványán, a ’The Metallica Blacklist’-en kapott helyet.
Az énekes hivatalos webshopjában már előjegyezhető a ’CMFB…Sides’ CD-n – akár pólóval együtt is –, február 25-én a streaming platformokon is elérhető válik az anyag, amelynek kiadója a frontember régi partnere, a Roadrunner Records. A tartalomból addig tesztelhetjük a Holier Than Thou, az On The Dark Side című dalokat, valamint a Los Angeles-i The Forum színpadán tartott online bemutatóból a Home / Zzyzx Rd. előadását.

’CMFB…Sides’ dallista:

01. Holier Than Thou (Metallica-feldolgozás)
02. All This And More (Dead Boys-feldolgozás)
03. Kansas (akusztikus)
04. Shakin’ (Eddie Money-feldolgozás)
05. Home / Zzyzx Rd. (Stone Sour, élő felvétel)
06. Lunatic Fringe (Red Rider-feldolgozás)
07. Got To Choose (KISS-feldolgozás)
08. Halfway Down (akusztikus)
09. On The Dark Side (John Cafferty & The Beaver Brown Band-feldolgozás)

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!