Régi albumait adja ki a Mercyful Fate a Metal Blade Records gondozásában. A lemezeket az eredeti mesterszalagokról vették fel újra.

Mercyful Fate

Június ötödikén CD és LP formában ismét megjelent a nem olyan régen újra összeállt dán metalzenekar nevét viselő debütáló EP, mely egyes helyeken ’Nuns Have No Fun’ címmel is fut, valamint az a első LP, a ’Melissa’ és a második, a ’Don’t Break The Oath’. Az LP-k letöltőkártyákat is tartalmaznak, a CD-k pedig kisméretű kihajtható posztereket.  Az LP-k különböző színekben lesznek kaphatóak, a CD-k dizájnja pedig az LP-kre emlékeztet.

Mercyful Fate - Nuns Have No Fun - Don't Break The Oath - Melissa

Június tizenkilencedikén pedig két olyan album lát újra napvilágot a már említett formátumokban, melyek nem sorlemezként jelentek meg. Az 1987-es ’The Beginning’ tartalmazza a már említett bemutatkozó EP-t és a ’Melissa’ négy dalának alternatív felvételét, az 1992-es ’Return Of The Vampyre’-en addig kiadatlan demófelvételek hallhatóak 1982-ből.

Mercyful Fate - The Beginning - Return Of The Vampire

A kiadványok a Metal Blade Records gondozásában kerültek/kerülnek forgalomba, melyekről ezt mondta King Diamond„Ezek nem remaszterizált lemezek, hanem az eredeti mesterszalagokról vették fel újra. Megmaradt az eredeti hangzás és dinamika, a rajongók számára igazi csemege lesz.”

Így szól ma az első EP-ről az A Corpse Without Soul:

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás