Október végén jelenik meg az Armored Saint új lemeze öt év után. Az albumról a gárda most a nyitódalt, a Standing On The Shoulders Of Giants-t mutatta be.

Armored Saint

A Metal Blade Records gondozásában jelenik meg október 23-án az Armored Saint új lemeze, a ’Punching The Sky’. A 2015-ös ’Win Hands Down’ folytatásának producere Bill Metoyer, valamint a csapat basszere, Joey Vera volt, míg a keverést Jay Rustonre (Stone Sour, Steel Panther, Amon Amarth) bízták ezúttal is. Az albumról a csapat frontembere, John Bush korábban a következőket mondta: „Nem akarok elhamarkodott kijelentést tenni, ennek ellenére elmondhatom, hogy ez egy hihetetlen album lesz. Nagyon büszke vagyok arra, amit írtunk, mivel úgy szól, mint egy 2020-as Armored Saint-lemez. Mindig a zenekar alapjaitól indulunk, ugyanakkor törekedünk a fejlődésre és feszegetjük a határainkat, valamint dalszerzés szempontjából kihívások elé állítjuk magunkat.”

Az albumon több vendégzenész is feltűnik, Patrick D’Arcy ír dudán, Jacob Ayala kisdobon segít be egy-egy dalban, de tiszteletét teszi a lemezen a Guns N’ Roses billentyűse, Dizzy Reed is, Gonzo Sandoval, az Armored Saint dobosa pedig indián furulyán színesíti az egyik dalt.

Alább az End Of The Attention Span után most a lemez nyitódala, a Standing On The Shoulders Of Giants csekkolható le klippel együtt.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás