Újraszervezte európai turnéját a KISS. Paul Stanley-ék már alig várják, hogy visszatérjenek a kontinensre, többek között hozzánk is 2021 nyarán.

KISS

Csak jövőre jön Európába a KISS. A járványhelyzet miatt a csapat kénytelen volt elhalasztani turnéját, azonban az új dátumok már megvannak, Paul Stanley pedig a következő üzenetet fűzte a bejelentéshez: „Várunk és készen állunk. Amikor azt mondják, hogy mindenki biztonságban van és vége a járványnak, akkor megrengetjük a földet és felrázzuk a világot, ahogy mindig és ahogy még sosem korábban.”

 

 

Természetesen Gene Simmons sem maradt szótlan, ő a következőket üzente a rajongóknak: „Alig várjuk, hogy vége legyen a járványnak és hogy mindannyian biztonságban legyetek! Azt tervezzük, hogy felrázzuk a világot, amint biztonságos odakint számotokra és számunkra egyaránt. Találkozunk Európában!”

A csapat az eredetileg 2020. július 16-ra tervezett budapesti koncertet egy évvel későbbre, 2021. július 15-re ütemezte, mellyel kapcsolatban a Live Nation Magyarország is kiadott egy közleményt: „Ezúton értesítjük a közönséget, hogy az eredetileg július 16-ra tervezett KISS koncert átütemezése a magyar kormány rendezvényekkel kapcsolatos szabályozása alapján elkerülhetetlen volt. Az új dátum 2021. július 15., a Budapest Arénában. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra. Köszönjük türelmüket és megértésüket, továbbra is vigyázzanak magukra és családjukra!”

További információkat az esemény Facebook-oldalán találhatsz.

 

Megosztás