Roger Waters ’This Is Not A Drill’ turnéja 2023 tavaszán és nyarán Európában lesz látható. A 40 állomásos sorozat március 17-én Lisszabonban indul és 14 országot érint, köztük Magyarországot is. A Pink Floyd egykori tagja április 23-án a budapesti MVM Dome-ban lép fel.

A koncerten 20 dal csendül fel a Pink Floyd és Roger Waters klasszikusaiból és élőben lesz hallható Roger Waters augusztusban debütált The Bar című szerzeménye is. Roger Waterst kíséri Jonathan Wilson és Dave Kilminster gitáron, Jon Carin gitáron és billentyűs hangszereken, Gus Seyffert basszusgitáron, Robert Walter billentyűs hangszereken, Joey Waronker dobokon, Seamus Blake szaxofonon, a vokálszekció tagjai Shanay Johnson és Amanda Belair.
A ‘This Is Not A Drill’ egy forradalmian új, extravagáns rock and roll és filmes élmény, amelyet a terem közepén lévő színpadon adunk elő. Ez a műsor egy elképesztő vádirat is egyben az állam jövőkép-nélkülisége ellen, amelyben mindannyian a túlélésért küzdünk. Cselekvésre szólít fel, hogy szeressük, védjük és osszuk meg otthonunkat, a bolygót, amelyen élünk. A show tucatnyi dalt tartalmaz a Pink Floyd aranykorszakából és újakat is. Ezekben a szövegíró és a zeneszerző azonos, ugyanaz a szív, ugyanaz a lélek, ugyanaz az ember. Ez lehet az utolsó alkalom, mert ez a búcsúturném, ne hagyjátok ki!”

 

 

A budapesti koncertre jegyeket elsőként a regisztrált Live Nation-tagok vásárolhatnak szeptember 29-én 10 órától, a teljeskörű jegyértékesítés október 3-án, hétfőn kezdődik a Funcode-nál, az előadásra többfajta VIP csomag is kapható, további információk az esemény Facebook-oldalán.

Roger Waters

Megosztás