A Megadeth új albuma – a 2016-os ’Dystopia’ folytatása – 2021 tavaszára várható. A koncertek után ez lesz az első közös munkájuk Dirk Verbeuren (ex-Soilwork) dobossal, aki elkottyantott néhány érdekes információt.

Megadeth

A Megadeth dobosa, Dirk Verbeuren a Todd Nief’s Show-ban beszélt az új album előkészületi munkáiról. Azt mondta: „Egy kicsit vissza kellett rázódnunk, de május végén Dave Ellefson és jómagam Nashville-ben bevonultunk egy stúdióba, ahol csatlakoztunk Dave Mustaine-hez és rögzítettünk jó néhány dob- és basszussávot ahhoz a lemezhez, amelyen már körülbelül másfél éve dolgozunk. Dave-vel elkezdtünk a riffekkel és egyéb dalötletekkel foglalkozni, tehát az album alapjai már megvannak. Dave Mustaine jelenleg a ritmusgitárokat rögzíti. Kiko most még Európában van, de hamarosan ő is csatlakozik és együtt fognak dolgozni a dalokon.”

 

 

Dirk így folytatta: „Igazából nagyon sok dalt rögzítettünk, biztosan nem fog az összes szerepelni a lemezen. De az album irányvonala határozottan thrash metal, ez egy metálalbum lesz. Kemény, nagyon sok heavy téma van benne. Nagyon izgatott vagyok a végeredménnyel kapcsolatban.”

„Én a régi Megadethen nőttem fel – ez most nem azt jelenti, hogy lenézek bármit, amit a karrierjük során tettek –, ez az a cucc, ami engem leginkább lázba hoz. Tehát hozni akarom az energiaszintet. Tisztában vagyok vele, hogy Dave a főnök, de végig arra ösztönzött, hogy próbáljak ki új, őrült dolgokat. Ez nagyon izgalmas időszak volt számomra, elég szürreális élmény volt együtt stúdiózni ezekkel a srácokkal.”

 

Megosztás