Koronavírus ide vagy oda, a Behemoth főnöke nem lassít. Azon kívül, hogy hamarosan dokumentumfilm jelenik meg róla, új zenéken is dolgozik, valamint Me And That Man nevű bandájával most mindenki számára elérhetővé tett két dalt, amelyek csak keveseknek voltak elérhetőek ez idáig.

Me And That Man

’New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 1’ címmel jelent meg márciusban a Behemoth frontemberéhez köthető Me And That Man második lemeze, aminek limitált boxset kiadásában az album mediabook változatán kívül egy hétcolos vinyl, azon pedig két bónuszdal, a Mother Bury Your Sons és a Down Below is helyett kapott. A két nóta most azok számára is meghallgatható, akik lemaradtak a 300 példányban elkészült különleges csomagról.

Nergal a turnémentes időszak ellenére igen aktív, egyáltalán nem unatkozik. „Nem hiszem, hogy voltam valaha ennél izgatottabb, eltökéltebb, motiváltabb, valamint kreatívan elfoglalt a zeneszerzéssel. Ez az egyik pozitívuma a koronavírus okozta izoláltságnak. Végre nincs nyomás, hanem tudok az érzéseimre koncentrálni és a lehető legjobb módon közvetíteni azokat a zenén keresztül.”

Ősszel ‘Adam The Apostate’ címmel az Artax Film jóvoltából egy róla szóló dokumentumfilm is megjelenik, amelynek első ízelítője lentebb máris megsasolható.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás