A Tool frontembere még a válság kezdeti időszakában fertőződött meg, úgyhogy szerencsére az utóhatásoktól eltekintve már régóta jól van. Nagy önuralomról és eleganciáról tanúbizonyságot téve csak mostanában kezdett beszélni róla.

Maynard James Keenan

Maynard James Keenan az Arizona Republic lapnak adott interjúban mintegy mellékesen említette meg, hogy februárban ő is megfertőződött a koronavírussal. „Sajnos még mindig küzdök az utóhatásaival. Elég csúnya menet volt, de túléltem. Viszont nem volt egyszerű.”

 

 

Az énekes állítólag nem szeretett volna eszét vesztve fel-alá rohangálni a hírrel, hogy ő is beteg, ezért tartotta magában. Viszont nemcsak őt, hanem a környezetét is utolérte a fertőzés: „Számos barátomnak szintén pozitív lett a tesztje. Egyáltalán nem öreg, hanem fiatal, sportos és jó formában lévő emberek. Még ők is mindig küzdenek a betegség utóhatásaival. El is vesztettem néhány családtagot.”

Sajnos az utolsó mondatot nem fejtegette, így nem tudjuk, konkrétan mire gondolt.  A betegség következményeiről így mesélt: „A mai napig vannak köhögőrohamaim, mert a tüdőm egy része még nem épült fel teljesen. A csuklómban és kezeimben lévő gyulladás pedig csak mostanra múlt el. Amennyit megértettem ebből a betegségből, a tested véletlenszerű területeit támadja meg, nálam egy komoly autoimmun reakciót váltott ki ízületi gyulladás formájában. Így jártam.”

Az énekes szerencsés felépülése mellett másnak is örülhetünk, ugyanis a Puscifer október 30-án piacra dobja legújabb lemezét, ’Existential Reckoning’ címmel, így hamarosan a hangszóróinkból is megbizonyosodhatunk afelől, hogy Maynard már jól van. Addig is szóljon a szeptemberben megjelent dal, a The Underwhelming.

A legutóbbi, hosszú idő után megjelent Tool-lemezről mi is írtunk, a cikket a linkre kattintva olvashatod el.

Megosztás