Továbbra is ingoványos a talaj a koncertek alatt, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy ismét halasztásokra került sor. Az Opeth a tervek szerint ősszel, az Epica és az Apocalyptica pedig csak 2022-ben látogat el hozzánk.

Epica

Tavaly megjelent ’In Cauda Venenum’ albumával tért volna vissza hozzánk 2012 után először az Opeth 2021. március 17-én, azonban a friss hírek szerint a fellépésre őszig kell várni, egészen pontosan 2021. szeptember 22-ig. „A 2021 márciusi dátumra megvásárolt jegyek az új dátumra és helyszínre is érvényesek. Akinek nem megfelelő az új időpont, 2021. január 15-ig jelezheti a visszatérítési szándékát itt: ugyfelszolgalat@tixa.hu” – szól a szervezők közleménye. További infókat a buli Facebook-eseményében találhatsz.

 

 

Az Epica és az Apocalyptica közös turnéját már másodjára kell elhalasztani, ezúttal 2022. január 13. az új dátum, a holland és a finn csapat biztosra ment az új időponttal. Akinek nem felel meg az új dátum, annak a jegyvásárlási ponton kell jeleznie igényét 2020. december 28. éjfélig. Erről a koncertről szintén a Facebookon tudhatsz meg többet.

Megosztás