Új dallal jelentkezett a Tool és A Perfect Circle énekesének, Maynard James Keenannek nevével fémjelzett Puscifer. A szóban forgó tétel a banda új albumán kap helyet, melynek részleteiről végre lehullt a lepel.

Puscifer

A Tool– és A Perfect Circle-énekes Maynard James Keenan bizarr szólóprojektjének öt év után, október 30-án jelenik meg az új stúdiólemeze. A ‘Existential Reckoning’ címet viselő új Puscifer-korongról még májusban kijött az első kislemez, de ekkor az albummal sehogy se álltak, most viszont biztos a megjelenés dátuma, és meghallgatható a második előzetes is The Underwhelming címmel.

Az anyagot pont olyan zavaros sztorival vezették fel csatornáikon, mint amilyen zavaros általában a Puscifer szövegbeli, képi- és helyenként zenei világa. Szó van a történetben a visszatérő motívum Billy D sketch-comedy szereplő nyom nélküli eltűnéséről, aki egy üveg borral és egy rejtélyes aktatáskával indult útnak, és lehet, hogy idegenek rabolták el. A folytatás ennél is zakkantabb, sok sikert annak, aki meg akarja fejteni.

Az mindenestre örvendetes, hogy Maynard James Keenan nemcsak a borászkodásban pörög mostanában, hanem a zenében is. 2018-ban, 14 év után albumot adott ki az A Perfect Circle-lel, tavaly, 13 év után a Toollal, és most jön az új Puscifer-album is.

Pillanatnyilag háromtagú a zenekar:

Maynard James Keenan – ének, narráció
Mat Mitchell – gitár, basszus, billentyűs hangszerek
Carina Round – ének, billentyűs hangszerek

Közreműködők:

Greg Edwards – basszus, gitár, billentyűs hangszerek
Gunnar Olsen – dobok
Sarah Jones – dobok

’Existential Reckoning’ dallista:

01. Bread And Circus
02. Apocalyptical
03. The Underwhelming
04. Grey Area 5.1
05. Theorem
06. Upgrade
07. Bullet Train To Iowa
08. Personal Prometheus
09. A Singularity
10. Postulous
11. Fake Affront
12. Bedlamite

Puscifer


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás