Már a harmadik számot mutatja be készülő szólólemezéről az U.D.O. és a Dirkschneider gitárosa. A malmsteeni neoklasszikus futamok új értelmet nyernek az ujjai alatt a Light & Shadow című dalban.

Andrey Smirnoff

‘Electric Gravity’ címmel készül instrumentális gitáralbumot kiadni Andrey Smirnoff, az U.D.O. és a Dirkschneider gitárosa. A Samurai és a Dream It Out Loud után a Light & Shadow című dalhoz készített klipet. Andrey könnyedén mozog a klasszikus heavy gitárriffektől kezdve a dzsesszig, a modern metál agresszivitásától a lágy és dallamos balladákig minden műfajban. Ezt bizonyítja ez a neoklasszikus kompozíció is.


„Most jelent meg az új kislemezem, a Light & Shadow – mondta a gitáros. – Ez a szám a művészetek minden formájának ünneplése: a heavy metal dühe és a klasszikus zene eleganciája; a gitár harsogó brutalitása és a táncosnő érzéki szépsége egyszerre van benne. Gyermekkorom óta klasszikus zene vett körül, de akkoriban még nem fogtam fel teljesen az erejét. Csak amikor felfedeztem a neoklasszikus metált, akkor állt össze minden darab egy egésszé. Azóta is ez a szenvedélyem.”

Megosztás