Japánban már tegnap a boltokba került Marty Friedman új lemeze, a ’Tokyo Jukebox 3’, amelyen J-Pop és J-Rock dalok feldolgozásai kaptak helyet. A lemezről most a The Perfect World új köntösbe kimonóba csomagolt változata hallgatható meg.

Marty Friedman

Tegnap jelent meg Japánban Marty Friedman új szólólemeze, a ’Tokyo Jukebox 3’ , a ’Tokyo Jukebox’ sorozat harmadik felvonása. Az album az előző fejezetekhez hasonlóan J-Pop és J-Rock dalok feldolgozásait foglalja magába. „Ahogy mindenki, én is nehezen élem meg a 2020-as évet – mondta Friedman. – Mindannyian szenvedünk a szórakozás masszív hiányától, úgyhogy azt tűztem ki küldetésemnek, hogy a legmagasabb szintű vidám és szerotoninszint-növelő zenét készítsek, olyan anyagot, mely remélhetőleg minden érzékedet feléleszti, és kemény.”

 

 

A 2017-es ’Wall Of Sound’ folytatása a világ többi pontján a Prosthetic Records gondozásában kerül boltokba 2021 folyamán. Addig a The Perfect World vadiúj változatával vigasztalódhatsz, melyben egy japán énekesnő, Alfakyun vendégeskedik.

’Tokyo Jukebox 3’ számlista:

01. Don’t lose / Makenaide (Zard-feldolgozás)
02. Senbonzakura (White Flame-feldolgozás)
03. Gurenhua (Lisa-feldolgozás)
04. Wind Blowing (Ikimonogakari-feldolgozás)
05. Echo (Little Glee Monster-feldolgozás)
06. The Perfect World (feat. Alfakyun)
07. USA (Da Pump-feldolgozás)
08. Fate (Beard Man Dism-feldolgozás)
09. Go! Kaito Shoujo (Momoiro Clover-feldolgozás)
10. Sasanka (Sekai No Owari-feldolgozás)
11. Time Goes By (Every Little Thing-feldolgozás)
12. Japan Heritage

Marty Friedman

Megosztás