Huszonkét év után jelentkezik új anyaggal a sztárnégyes a következő év tavaszán. Nem meglepő módon az Inside Out Musickal kötöttek szerződést.

LTE

A 2020-as év egyik legnagyobb hírére az év végig kellett várni: visszatér az aktívan zenélők közé a Liquid Tension Experiment. A legendás csapat tagjai – Mike Portnoy, John Petrucci, Jordan Rudess és Tony Levin – új szerződést írtak alá az Inside Out Musickal, az ő gondozásukban jelenik meg a harmadik LTE-korong, várhatóan 2021 tavaszán. Elsőként a kiadó vezetője, Thomas Waber kommentálta az új szerződést: „Mi történik akkor, ha egy szobába összezárod a világ négy legtehetségesebb zenészét? Liquid Tension Experiment. Mindannyian nagyon hosszú idő óta vártuk már, hogy ez a lemez megjelenjen, és nagyon büszkévé tesz minket, hogy éppen mi adhatjuk ki. Ez a rajongóknak szól.”

 

 

John Petrucci így folytatta: „Mindannyian nagyon régóta ismertük Thomas Wabert, és Jordannal nemrég fedeztük fel, milyen nagyszerű vele együtt dolgozni, amikor a Dream Theater néhány évvel ezelőtt csatlakozott az Inside Out-családhoz. Igazán nem is lehetne jobb otthona az LTE-nek, és mindannyian várjuk, hogy nagyszerű dolgokat vigyünk véghez együtt!

Mike Portnoy zárta a nyilatkozók sorát: „John és én már 1993 óta ismerjük Thomas Wabert, azóta, hogy a Dream Theater először koncertezett Európában. Az elmúlt 20 évben dolgoztam már vele és az Inside Outtal a Transatlantic, a Neal Morse Band és a Sons Of Apollo tagjaként is. Amikor a LTE végre újraegyesült a nyáron, rögtön tudtuk, hogy nincs még egy olyan kiadó, akit otthonunknak nevezhetnénk.”

A kiadó YouTube-oldalán már megjelent egy Christian Rios által készített rövid előzetes az LTE legújabb munkájáról.

Megosztás