Tegnap Tony Levin, Jordan Rudess és John Petrucci, végül Mike Portnoy is megosztott egy-egy képet a hivatalos Facebook-oldalukon, amelyből egyértelműen kiderült: közelít a harmadik LTE-korong.

Liquid Tension

Tíz évet kellett várjunk ahhoz, hogy John Petrucci és Mike Portnoy ismét együtt dolgozzanak. Első közös munkájuk a gitáros második szólólemeze volt, amely ’Terminal Velocity’ címmel jelent meg augusztusban a streaming platformokon, majd októberben fizikai példányokon is. Úgy tűnik, az együttműködés azonban ezzel nem ért véget. A Liquid Tension Experiment tagjai, azaz Mike Portnoy, John Petrucci, Jordan Rudess és Tony Levin egy-egy kép megosztásával hozták a világ tudomására, hogy dolgoznak harmadik közös lemezükön. A billentyűs által emlegetett közeli időpont most már valóban elérhető távolságba került.

 

 

Legutóbb 2008-ban volt aktív a kvartett, amikor is fennállásuk 10 éves évfordulóját ünnepelték meg néhány amerikai koncerttel. Ebből a sorozatból a Los Angeles-i és a New York-i koncerteket DVD-n is rögzítették.

Levin

Portnoy

Rudess

Petrucci

Megosztás