Mikkey Dee bevezetőjével egy Motörhead-feldolgozást tett közzé a Lion’s Share, a Lars Chriss és Nils Patrik Johansson alkotta banda Lemmy halálának ötödik évfordulójára emlékezik a dallal.

Lion's Share

A Motörhead Killed By Death című dalát dolgozta fel a Lion’s Share. A Lars Chriss és Nils Patrik Johansson nevével fémjelzett banda évekkel ezelőtt együtt turnézhatott Lemmyékkel, így nagyon sok emlékük van az öt éve elhunyt rocklegendáról. „Lemmy maga a rock and roll definíciója – mondta Nils Patrik Johansson. – Annak ellenére, hogy a Lion’s Share inkább heavy metal, mint rock and roll, a Motörhead és Lemmy hatalmas inspiráció volt számunkra az évek alatt. Beszélgettünk arról, hogy meg kellene lepnünk valamivel a barátainkat és a rajongóinkat, és amikor felmerült a Killed By Death ötlete, akkor Lars azonnal fejest ugrott a munkába és egy olyan átiratot készített, amely nem az eredeti verziót másolja, hiszen az értelmetlen volna.”

 

 

„Nagy örömünkre szolgált a Motörhead, a DIO és a Manowar ‘Monsters Of The Millennium’ turnéján részt vennünk, ahol mindegyik zenekar tisztelettel bánt velünk – folytatta Lars Chriss. – Lemmy egy nagyszerű és vicces figura volt, rengeteg elképesztő emlékem van erről a turnéról. Nagy királyság az is, hogy svéd testvérünk, Mikkey Dee mondta fel a dal bevezetőjét, ahogy az is, hogy a Lemmy-rajongók fotói is bekerülhettek a klipbe.”

Megosztás