A sokak által Janis Joplin 21. századi reinkarnációjának tartott énekesnő, Layla Zoe új lemeze január 8-án érkezik ‘Nowhere Left To Go’ címmel, a lemezbemutató turnénak pedig már megvan a budapesti dátuma.

Layla Zoe

Layla Zoe új albuma, a ‘Nowhere Left To Go’ elkészült, és ebben a hónapban küldik gyártásba. A közösségi finanszírozásban résztvevők még karácsony előtt kézhez kapják példányaikat, a hivatalos kiadás pedig 2021. január 8-án lesz.

 

 

A Janis Joplin 21. századi reinkarnációjának tartott énekesnő hálás szavakkal köszönte meg a közreműködőknek a részvételt a lemezen: „Nagyon sokat tanultam az album készítése közben, és nagyon hálás vagyok a következő embereknek kemény munkájukért és kreativitásukért! Nils Völker, aki elképesztő munkát végzett hangmérnökként, keverte és maszterelte az anyagot, meghallgatva, én milyennek szeretném a produkciót és a hangzást. Gregor Sonnenberg és Dirk Sengotta basszusgitáron és dobon biztosították a tökéletes alapokat e hatalmas nótákhoz a projekt kezdetétől fogva. Köszönet Guy Smeets tökéletes gitársávjaiért, társszerzői közreműködéséért és munkájáért, Bob Fridzema, Jackie Venson, Suzie Vinnick, Alastair Greene, Brandi Disterheft és Dimitri Lebel társszerzői közreműködéséért, tehetségért és az egyes számokban való szereplésért. És Anna Smakmannak a remek fotókért, Nick Joostennek pedig a grafikai munkáért.”

Legutóbb dupla lemezzel jelentkezett az énekesnő, a 2018-as ‘Gemini’ első albumán akusztikus felvételekkel, a másodikon dögös, elevenbe markoló blues-rockkal szórakoztatta hallgatóit. Az új lemez turnéja pedig 2021. április 22-én ér Budapestre. Részletek később.

Layla Zoe - Nowhere Left To Go

Megosztás