Henrik Freischlader gitárossal közösen írt új albumának dalait mutatja be holnap, azaz április 20-án Layla Zoe, a Janis Joplin reinkarnációjának tartott kanadai énekesnő és blues-rock zenekara a budapesti BackStage Pub színpadán.

Layla Zoe

Layla Zoe 2019 novemberében járt legutóbb nálunk, a 2018-as ‘Gemini’ albumának megjelenése után, akkor inkább egyfajta „visszatekintő” műsort adott, most viszont van mit bepótolnia, hiszen a 2021-es év elején megjelent ‘Nowhere Left To Go’-t a pandémia miatt nem tudta megturnéztatni, közben pedig már elkészült még egy lemeze. A 2011-es ‘Sleep Little Girl’ és a 2013-as ‘The Lily’ után harmadszor is közösen írt lemezt Henrik Freischladerrel, a hazánkban is népszerű blues-rock gitárossal. A ‘The World Could Change’ tavaly novemberben jelent meg, most ennek dalait hozza el Budapestre, természetesen a korábbi kedvencekkel vegyítve.

Turnéján az a Krissy Matthews gitáros kíséri el, akit 12 éves korában maga John Mayall hívott meg, hogy adjanak elő 2 dalt együtt a Notodden Blues Festivalon, Norvégiában, 2015-ben csatlakozott az ikonikus német bandához, a Hamburg Blues Bandhez, ahol olyan gitárosok helyébe lépett, mint Clem Clempson (Humble Pie, Colosseum) és Miller Anderson (Keef Hartley, Spencer Davis), 2019-es albumának társszerzője pedig maga Pete Brown volt, az egykori Cream nem hivatalos negyedik tagja, olyan időtlen dalok szerzője, mint a Sunshine Of Your Love, a White Room és a Politician.

Kapunyitás 19:00, kezdés 20:00, előzenekar nem lesz. Online jegyvásárlás ma még a Tixa oldalán 5500 Ft-ért, holnap már csak a helyszínivel megegyező áron, 6000 Ft-ért.

A LOTS Music bemutatja:
Layla Zoe – The World Could Change Tour
Budapest, BackStage Pub, 2023. április 20.
Két dal kedvcsinálónak, a Weakness és a Ghost Train, egy április 1-jei koncert felvételéről.

A ‘The World Could Change’ dallistája:

02. Honey Pie
03. Praying Kind
04. The World Could Change
05. Man Behind The Curtain
06. Brother
07. Watch What You’re Doing
08. The Truth Song
09. Baby Bird
10. Jasmine
11. We’re All The Same
12. Shine Brightly

Layla Zoe - The World Could Change

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!