Semmiképpen sem mondható eseménytelennek ez a hét az L.A. Guns számára, ugyanis Tracii Gunsék megegyeztek Steve Riley-val a névhasználatról, valamint bejelentettek egy koncert- és egy stúdiólemezt is.

L.A. Guns

2018 óta működik ismét két L.A. Guns, ugyanis Phil Lewis ekkor állt össze újból Tracii Gunsszal, mindeközben Steve Riley hasonló néven futtatta bandáját. Ez a helyzet azonban most megszűnt, ugyanis az április 23-án megszületett a bírósági döntés értelmében Phil Lewis és Tracii Guns zenélhet ezentúl L.A. Guns néven, Steve Riley pedig Riley’s L.A. Gunsra kénytelen módosítani saját bandájának a nevét, valamint logócserére is kényszerül. A különböző stream oldalakon együtt jelennek meg a továbbiakban is, élőben pedig mind a két formáció játszhatja a régi dalokat.

 

 

A rajongóknak jó hír, hogy novemberben jelenik meg a Phil Lewis és Tracii Guns nevével fémjelzett csapat harmadik albuma ‘Checkered Past’ címmel a Frontiers Music gondozásában, júliusban pedig egyfajta bemelegítésképpen egy koncertlemezt is kiadnak, amelynek anyagát 2020. november 28-án rögzítették a Las Vegas-i Country Clubban. A buli érdekessége az volt, hogy a gárda teljes egészében elnyomta 1989-es ‘Cocked & Loaded’ című második lemezét.

Megosztás