fbpx

Április közepén jelent volna meg Kristoffer Gildenlöw harmadik önálló albuma, a ’Homebound’. Az aktuális helyzetre való tekintettel csak valamikor nyár után lesznek elérhetőek a fizikai példányok.

Kristoffer Gildenlöw

Kristoffer Gildenlöw a következő üzenet osztotta meg Facebook-oldalán: „A világ minden részén folyó helyzetet látva úgy döntöttünk, hogy későbbre halasztjuk a hivatalos megjelenését a ’Homebound’-nak. Várhatóan valamikor nyár vége után jelenik meg. Higgyétek el, én bánom legjobban ezt a tettet, mert széthajtottam a seggem, feszegettem a saját határaimat, hogy meglegyen az csodálatos album, amit ígértem nektek áprilisra. A nemzetközi szállítás többé-kevésbé akadozik, így nagyon nehéz lenne eljuttatni nektek a lemezt. Ennek következtében a népszerűsítése is lehetetlen lett volna, hiszen így a magazinok és az újságok sem tudják megkapni a promó csomagokat. Ez pedig nem az bánásmód, amit érdemel ez a lemez. Ha mégis most jelent volna meg az album, akkor elveszett és eltűnt volna.

Mi lesz most? Az új megjelenési dátumot kitűzzük, ha már rendeződni látszik ez a káosz. Reménykedünk 202.. szeptemberében. Az előrendelés folytatódik, a kedvezményes árakkal persze. Azok, akik már előrendelték, nekik megpróbáljuk elpostázni, várhatóan április 18-a körül. Azokba a régiókba, ahová nem lehet, oda majd csak akkor tudjuk, ha már a postai zárlat is feloldódott. Nektek – akik már előrendeltétek – a digitális verziót is el fogjuk küldeni. Amint több információm lesz, jelzem.

Nagyon sajnálom ezt a kellemetlenséget, de én sem tehetek mást ebben a helyzetben. Az én kezeim is meg vannak kötve, mint sok más zenészé a világbán. Most azzal kell dolgozzunk, amink van. Köszönöm a támogatást és megértést. Szeretettel, és maradjatok biztonságban!”

Megosztás