Úgy látszik, a 2020-as turné elmaradása érzékenyen érintette a KISS csapatát, ezért még inkább rágyúrtak a merch-üzletágra.

KISS 1978

A ‘Double Platinum’ a KISS első válogatásalbuma volt 1978-ban, melyen az első hat lemez dalaiból mazsoláztak, részben újrakeverve, átdolgozva azokat. Az elegáns kiadvány nagyratörő nevével ellentétben csak egyszeres platinalemez lett Amerikában, ám ez is egymillió eladott példányt jelentett csak a hazájukban.

 

 

Most újra kiadják a vinyl szerelmeseinek örömére picture disc formátumban, ám a mai trendek alapján nem várható újabb roham a lemezboltokban, ezért a ‘Double Platinum’-ra kihegyezett merch-cuccokkal is feldobták a kínálatot: vannak a KISS online shopjában különféle pólók, poharak, bögrék, öngyújtó, kitűző, matrica, sőt, még az eredeti ausztrál kiadás borítóján található arcképek alapján készült kőnyomatos poszter is.

Mivel nincs se kerek évfordulója az albumnak, se egyéb más apropója az újrakiadásnak, felmerült bennünk, hogy a 2020-as turné elmaradása miatt pörgették fel az egyéb bevételi forrásokat biztosító merch-üzletágat.

KISS Double Platinum

 

Megosztás