Gene Simmons a mai napig saját maga festi ki az arcát minden koncert előtt, erről videót is készített a közelmúltban egy ausztrál műsorvezető.

Gene Simmons KISS

Az alábbi videón látható, ahogy a KISS basszusgitáros-énekese, Gene Simmons a zenekar ‘End Of The Road’ turnéjának párizsi koncertje előtt sminkeli az arcát. A klip egy ausztrál riport része, amelyet Sarah Abo készített, akit Simmons és Paul Stanley, a KISS két alapítója meghívott, hogy belekóstoljon a világutazó életstílusukba.

 

 

Simmons elmondta, hogy minden este két órát tölt a sminkeléssel. Az arcát egy általa bohócfehérnek nevezett alapozóval krémezi be, ezután fog egy fekete szemceruzát, és az egyik szeme köré kirajzolja a mintát, majd a widow’s peaknek nevezett háromszöget rajzolja meg a homloka közepén. „A legnehezebb rész az, hogy tükrözzük azt, amit a másik oldalon látunk” – mesélte. Nincs hozzá sablon, minden szabadkézi rajz, ami az arcán látható. „Nem lehet hibázni. Javítgatod, javítgatod és újra rajzolod – mondta. – Az arcomon lévő vonalak közül egyik sem egyenes vonalú, pedig van egy pár. És tudod, azoknak a hajlított vonalaknak meg kell egyezniük a másik oldalon lévőkkel.”

Paul Stanley – magyarul idén megjelent – könyvében is ír a sminkelés fortélyairól, szóval, ha szeretnél KISS-maszkban koncertre jönni, nézd meg a videót vagy olvasd el a könyvet! Vagy mindkettőt. És találkozunk július 14-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Megosztás