Óriási tömeggel indult újra a FEZEN szerdán a kétéves kényszerpihenő után. A Meshuggah, az Iron Maidens és a Leander Kills is szerepelt a közel 30 fellépő között, akik a nyitónapon teremtettek igazi fesztiválhangulatot. A lendület nem áll meg, ma érkezik a kultikus Mercyful Fate, de itt lesz az amerikai Death Angel is, valamint olyan hazai kedvencek, mint a Subscribe, a Paddy And The Rats vagy a Blahalouisiana.

FEZEN Iron Maidens

Rengetegen vették az irányt szerdán a FEZEN Fesztivál felé. A 25 éves jubileumi rendezvény nyitónapján fellépett többek között az extrém metál megkerülhetelen zenekara, a svéd Meshuggah, az őrületes energiával színpadra lépő kaliforniai női Iron Maiden tribute zenekar, az Iron Maidens. Itt voltak a hazai kedvencek a Leander Killstől az Omega Diatribe-on át az LGT legendás gitárosáig, Karácsony János Jamesig. Közel 30 fellépővel és hajnalig tartó – több helyszínen futó – partival indult tehát a jubileumi fesztivál.

 

 

FEZEN Meshuggah

Ma este többek között olyan kedvencek szórakoztatják a közönséget, mint a Subscribe, a Paddy And The Rats vagy a kultikus dán Mercyful Fate és a San Fransiscóból érkező Death Angel.

FEZEN Omega Diatribe

A fesztivál még három napon át, egészen szombatig tart. A zárónapon érkezik többek között a Scooter és a fesztivál eddigi történetének egyik legnagyobb metálprodukciója, a Nightwish is. Pénteken az Epica, az Ossian, a Lord és a Deák Bill Gyula helyett beugró Kalapács lép fel többek közt.

Megosztás