Richie Faulkner – aki K.K. Downing helyére érkezett a Judas Priestbe 2011-ben – pozitívan nyilatkozott arról, hogy elődje újra színpadra állt majd egy évtizednyi kihagyás után.

Judas Priest Richie Faulkner

Mint köztudott, Ken két másik volt Priest-taggal, Les Binks dobossal, valamint Tim Ripper Owens énekessel megalapította a K.K.’s Priest formációt. „Nagyszerű, hogy Ken újra egy bandában játszik. Igen, ott van, ahol lennie kell, és metalt játszik, amit játszania kell. Örülök, hogy újra látom őt Gibson Flying V-vel a kézben, mert hosszú ideig távol volt.”

Ez a lelkes nyilatkozat annak fényében is érdekes, hogy Richie korábban kemény kritikákat kapott, mivel kinézetével K.K.-t utánozza, de azért is ostorozták, mert ő is használja a Flying V-t. „Hosszú szőke hajam van és Flying V gitárt használok, de az a kijelentés, hogy Ken klónja lennék, meglehetős szűklátókörűségre vall. Rengeteg szőke hosszú hajú srác van, akik ilyen gitáron játszanak, nemcsak K.K., hanem Michael Schenker, Zakk Wylde és, Randy Rhoads is ezen a márkán játszott.”

Megosztás