Újabb svéd progrock csapat igazolt az Inside Out Music istállójához, a Jonas Lindberg & The Other Side formáció jövő héten érkező új anyagából már három dalt is meghallgathatunk.

A Jonas Lindberg & The Other Side a stockholmi basszusgitáros, dalszerző és producer Jonas Lindberg progresszív rock projektje. A február 18-án megjelenő második albumán – melynek címe ’Miles From Nowhere’ – Jonas mellett Jonas Sundqvist (ének), Jenny Storm (vokál),  Jonathan Lunderg (dob), Nicklas Thelin (gitár), Calle Stålenbring (gitár) és Maria Olsson (ütőhangszerek) játszik. Néhány számban visszatér Simon Wilhelmsson (dobok), aki korábban már dolgozott együtt Jonasszal, valamint Jonas testvére, Joel Lindberg (gitár) és vendégként Roine Stolt (The Flower Kings, Transatlantic) is gitározik. A ’Miles From Nowhere’ zenei utazásának jövő heti megjelenése előtt már három dalt is megismerhetünk az újdonságról, az Oceans Of Time, a Why I’m Here és a Secret Motive Man címűeket. Utóbbiról így mesélt a szerző: „Jonas Sundqvisttal közösen írtuk a dalt, egy olyan emberről szól, akinek a szándékai nem teljesen világosak, a szám sok furcsa ütemet és folkos dallamot tartalmaz, Jonathan Lundberg nagyszerűen dobol rajta.”
Az Inside Out Music webshopjában előrendelhető a limitált kiadású digipak CD és a gatefold borítós 2 LP+CD, amelyhez LP méretű kiskönyv jár.

 

 

’Miles From Nowhere’ dallista:

01. Secret Motive Man
02. Little Man
03. Summer Queen
04. Oceans Of Time
05. Astral Journey
06. Why I’m Here
07. Miles From Nowhere

Jonas Lindberg

Megosztás