fbpx

Április elején jelenik meg Joe Satriani tizenhetedik stúdiólemeze, amiről az első dal, a Nineteen Eighty a folytatásban már meg is hallgatható.

Joe Satriani

Április 10-én jelenik meg a Sony/Legacy gondozásában Joe Satriani új lemeze, a ’Shapeshifting’. A lemez producere maga Satriani volt, de besegített neki Jim Scott (Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Tom Petty & The Heartbreakers), valamint John Cuniberti is, aki a maszterelést vállalta magára. A lemezen Kenny Aronoff dobos, Chris Chaney basszer és Eric Caudieux billentyűs voltak Joe társai, vendégként pedig olyan zenészeket hívott meg, mint Lisa Coleman és Christopher Guest. Az első dal, a Nineteen Eighty már meg is hallgatható alább, ami hozza azt a retro hangulatot, amit Satriani megálmodott az egész lemezzel kapcsolatban.

Az album turnéja a Concerto Musicnak köszönhetően május 8-án Budapesten is megveti a lábát, ugyanis Satch a Barba Negra Trackben ad koncertet csapatával, melynek tagjai Kenny Aronoff (dob), Bryan Beller (basszusgitár) és Rai Thistlethwayte (billentyű). A koncert Facebook-eseménye ITT található.

’Shapeshifting’ számlista:

01. Shapeshifting
02. Big Distortion
03. All For Love
04. Ali Farka, Dick Dale, An Alien And Me
05. Teardrops
06. Perfect Dust
07. Nineteen Eighty
08. All My Friends Are Here
09. Spirits, Ghosts And Outlaws
10. Falling Stars
11. Waiting
12. Here The Blue River
13. Yesterday’s Yesterday

Joe Satriani - Shapeshifting
Megosztás