’Heroine’ címmel különleges feldolgozáslemezt ad ki szeptemberben az Inglorious, amiről ezúttal egy Heart-dal hallgatható meg Nathan Jamesék előadásában.

Inglorious

A Frontiers Musicnál jelenik meg szeptember 10-én az Inglorious új albuma, ami a februári ’We Will Ride’ után ezúttal egy feldolgozáslemez lesz, melyen kizárólag női előadóktól válogattak dalokat a brit rockerek. E művésznők mindegyike inspirált engem előadóként, dalszerzőként, énekesként vagy emberként, legyen szó Whitney verhetetlen hangjáról, Tina karizmájáról, Alanis őszinteségéről, Lzzy intenzitásáról vagy Amy Lee magabiztosságáról – mondta az anyaggal kapcsolatban Nathan James énekes. – Imádom azt a tüzet, amit ezek a nők a zenéjükbe visznek, és ez az, amiért köszönetet akartunk mondani. Nemcsak nekik, hanem azoknak a fantasztikus nőknek az életünkben, akik eddig is szerettek és továbbra is támogatnak minket.”

 

 

Néhány hete egy Miley Cyrus-dalt játszott el a csapat, most azonban sokkal rockosabb vizekre eveztek és a Heart Barracudáját értelmezték át.

Megosztás