Az Inglorious harmadik nagylemeze, a ‘Ride To Nowhere’ felvételei után, még a megjelenés előtt a zenekari tagok több mint fele kilépett az együttesből. Talán nem volt véletlen a hullámvasút grafika a borítón. Most viszont jön a felmentő lovasság bemutatkozó albuma ‘We Will Ride’ címmel.

Inglorious

A csapat negyedik nagylemeze 2021. február 5-én érkezik a Frontiers Musictól, ez lesz az új felállás bemutatkozó albuma. A harmadik etap felvételei közben nagyon összevesztek a tagok, az összes gitáros fogta a hangszerét és távozott a zenekarból. Nathan James énekes mellett egyedül Phil Beaver dobos maradt, ám hamar megtalálták az utánpótlást Danny Dela Cruz és Dan Stevens gitárosok, plusz Vinnie Colla basszer személyében, akikkel a promóciós turnét is sikeresen lenyomták. Most viszont stúdióban kell bizonyítania az új csapatnak.


Egyelőre csak a borítót és a dallistát osztották meg, de ígéretük szerint jövő pénteken, november 20-án jön az első dal is az új albumról, jövőre pedig intenzív turnézást terveznek az Egyesült Királyság területén április-május hónapokban.

Aki vakon megbízik Nathan James hangjában, az máris előrendelheti a CD-t vagy a limitált példányszámú szürke márvány mintázatú vinylt, melyeket a zenekar dedikáltan küld a közvetlenül tőlük rendelőknek.

‘We Will Ride’ dallista:

01. She Won’t Let You Go
02. Messiah
03. Medusa
04. Eye Of The Storm
05. Cruel Intention
06. My Misery
07. Do You Like It
08. He Will Provide
09. We Will Meet Again
10. God Of War
11. We Will Ride

Inglorious - We Will Ride

Megosztás