A Stardust azon kevés magyar zenekar egyike, amely nemzetközi vizekre tudott evezni. A Frontiers Musicnál júniusban megjelenő új album első kislemezdala a The Fire, melynek videója tegnap jött ki. Úgy tűnik, a stílus és a minőség is maradt a régi.

Stardust

A Stardust új albummal tér vissza, második stúdiólemezük, a ‘Kingdom Of Illusion’ június 16-án jelenik meg a Frontiers Musicnál. A dallamos rock/AOR műfaj magyar tehetségei ezúttal egy kicsit keményebb rockos hangzásba merülnek bele. A 2020 októberében kiadott debütáló nagylemez, a ‘Highway To Heartbreak’ kedvező fogadtatása után elkészült a második anyag, melyen a recept változatlan: a klasszikus dallamos hard rock és AOR műfajok ötvözete, a 80-as évek közepén alakult kedvenc zenekaraik stílusában, fülbemászó refrénekkel, gyönyörű billentyűszőnyegekkel és kemény gitárriffekkel.

 

 

A zenekar magja változatlan, ám dobos fronton már két csere is volt az előző lemez óta, az új anyagot Hornyák Péter (ex-Ossian, ex-Wellington, ex-Kalapács) játszotta fel, aki 2022 februárja óta van velük.

Az első lemezre egy Pat Benatar-feldolgozást dobtak fel, az új dallistában egy Cinderellára emlékeztető dalcímet fedeztünk fel. A The Fire viszont ízig-vérig saját szerzemény, Dandó Zoltán és Adam Stewart (azaz Horváth Ákos) énekes közös kompozíciója.

A Stardust tavaly óta rendszeresen feltűnik a Mobilmánia koncertjein, így lesz ez június 30-án is a Barba Negrában.

Felállás:
Adam Stewart – ének
Facey – gitár
Ben Martin – basszusgitár
Dave Legrant – billentyűs hangszerek
Peter Horn – dobok

‘Kingdom Of Illusion’ dallista:

01. War
02. The Fire
03. Losing Me
04. Sacrifice
05. Love Sells
06. Heroes
07. One First Kiss
08. Make Me Feel Your Love
09. Ain’t No Woman
10. Sarah
11. Don’t Know What You Got (Till It’s Gone)

Stardust - Kingdom Of Illusion

Megosztás