Egy szerelmespár tragédiáját dolgozza fel a Hooligans legújabb dala. Decemberben érkezik az új nagylemez, ezt követően pedig négy év után visszatérnek a Papp László Budapest Sportarénába, ahol egy nagyszabású show keretében búcsúznak a 2023-as évtől.

A ’Fekete szivárvány’ címet viselő album első dalát október végén már megismerhették a rajongók, a Körforgás ismét a zenekar keményebb oldalát mutatta meg. Most pedig itt a folytatás: az új Hooligans-korong második kislemezdala az Egy álom közepén, amelyet egy fiatal szerelmespár nem mindennapi szomorú tragédiája ihletett.
A dal szívbemarkoló, egyedien hatásos videóját ismét Jimy J. Hollywood rendezte, és talán nem túlzás azt állítani, hogy a forgatás az egész zenekart és a teljes stábot érzékenyen érintette, hiszen mindenkinek van a veszteséggel, gyásszal kapcsolatban valamilyen feldolgozandó emléke. „Ezúttal egy szokatlanul érzékeny témát, a legközelebbi szerettünk elvesztését jeleníti meg az új dal és a videoklip – árulta el Csipa. – Amikor készült a dal, és megszületett a dalszöveg, azt éreztem, hogy nekem ilyen nehéz témát még sosem kellett előadnom. Azon gondolkodtam, hogy vajon menni fog-e nemcsak a stúdióban, hanem majd a koncerteken is. Most már próbálunk a december 28-i arénakoncertünkre, és ez a dal is a sorrend szerves része, így idővel sikerült feloldanom magamban ezt a félelmemet.”

 

 

A megrázó jelenetek felvétele alatt azonban történt egy váratlan, szívet melengető esemény is. A forgatás napja duplán emlékezetes marad Kiss Endinek, lévén, hogy aznap született meg negyedik kislánya, Alba. „A klipből kiderül, hogy milyen hangulatunk lehetett a forgatás egész napján – emlékezett vissza Endi. – Nem mindennap kell egy fiatal lány ravatala mellett állnunk, vagy éppen egy igazi ravatalozó falai között szerepelnünk. Alig kezdtük el a forgatást, kaptam a telefont, hogy a kislányom nem vár tovább és megszületik, így a forgatás feladatai miatt nem tudtam a párom mellett lenni. El sem tudtuk volna halasztani, annyi minden volt erre a napra összeszervezve. Helyszínek, stábok, szereplők, de ahogy végeztünk rohantam a kórházba.”
„Az Egy álom közepén a ’Fekete szivárvány’ albumról már a második klipes nóta. A decemberben megjelenő lemezen összesen 13 dal fog szerepelni, az előzetesek alapján biztos, hogy nagyon változatos lesz
” – fűzte hozzá Endi.

„A két napvilágot látott klipből is kiderülhet mindenki számára, hogy nagyon változatos és fajsúlyos album lesz – erősítette meg Tóth Tibi, a Hooligans gitárosa. – És talán a valaha volt legszebb lemezborítónkkal. Nagyon elégedett vagyok, minden nagyképűség nélkül mondhatom. Rengeteg munkát és energiát fektetett bele mindenki, alig várom, hogy megjelenjen és kezükben tarthassák a Hooliganst kedvelők.”
Romanek Gergely most mutatkozik be csak igazán, hiszen az arénában és a Hooligans albumain is először játszik: „Ez lesz az első közös albumom a Hooligans zenekarral. Vinyl, CD és pendrive formájában is tervezzük megjelentetni az új dalokat, természetesen a digitális felületek mellett. Nagyon izgalmas napok, hetek, hónapok állnak mögöttünk stúdiózással, forgatásokkal, imádtam ezt az időszakot is a zenekarral, de a java még csak most jön!”
Az arénakoncertig egy új klip még biztosan várható.

2019 óta nem játszott a Papp László Budapest Sportarénában a zenekar, az új albumnak ott lesz a lemezbemutató nagykoncertje december 28-án. Jegyek kaphatók a Broadway honlapján, további részletek az esemény Facebook-oldalán.

Jegyárak:

▲ 9900 Ft
▲ 10900 Ft
▲ 12900 Ft
▲ 14900 Ft
▲ 16900 Ft

Megosztás