A Korn ötödik magyarországi fellépésére két éve várunk, viszont kétszeri halasztás után jövő kedden már a februárban megjelent új album dalait is hallhatjuk élőben. Az előzenekar a kanadai Deadly Apples, akikkel már korábban is dolgoztak.

Nem elég, hogy 2014 óta nem játszott a Korn hazánkban, az eredetileg 2020. június 9-re meghirdetett koncertet – amelyen a Gojira lett volna a vendég – kétszer is el kellett halasztani, a második halasztás már nem fért bele a Gojira menetrendjébe, nálunk a 2004-ben alakult, indusztriális metálban utazó kanadai Deadly Apples duó lesz a felvezető. Nem új a két banda együttműködése, turnéztak együtt már korábban is.
A Korn 23 állomásos Európa-turnéjának a 17. helyszíne lesz Budapest, ahová alapos bemelegítéssel érkeznek, egyenesen a francia Hellfestről. Lesz mit bizonyítania a csapatnak, mert egyrészről idáig csak fesztiválokon léptek fel nálunk – ez lesz az első magyarországi arénakoncertjük –, másrészről pedig a járvány miatti lezárások alatt befejezték a ’Requiem’ című 14. stúdióalbumukat, amely februárban meg is jelent, arról is villanthatnak majd valamit.
A Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő show-ra jegyek még kaphatók a Funcode-nál, további részletek az esemény Facebook-oldalán. Az alábbi hivatalos playlistre klikkelve a teljes új Korn-album végighallgatható, lentebb pedig ízelítő a Deadly Applesből.

 

 

Megosztás