A szokásoktól eltérően a Nuclear Blast – kihasználva az egyesített zenekar iránti nagy érdeklődést – már az előzetes kislemezt is látatlanban (meghallgatás nélkül) kezdte értékesíteni.

Helloween

Öt éve jelent meg utoljára Helloween-album, a kissé megosztó ’My God-Given Right’ (duplakritika ITT és ITT), ilyen tetemes hiátus pedig még sosem volt a német banda pályafutásában. A teljes sorlemezre még várni kell jövő nyárig, ám április 2-án érkezik egy felvezető single, a Skyfall.

 

 

Eredetileg úgy volt, hogy már 2021 elején megjelenhet a várva-várt új album, ám a koronavírus-járvány nemcsak a turnézást, de ezt is felülírta, így aztán majd nyáron vehetjük kézbe a friss Helloween-dalcsokrot. Addig is a várakozást enyhítendő, április 2-án egy kislemezzel lepik meg a rajongókat: a Kai Hansen által írt, tizenkét perces Skyfall című dal két verzióban kerül fel a többféle CD- és vinyl-verziókra, ugyanis a teljes hosszúságú eposznak lesz egy hétperces variánsa is. Az Indestructible-t pedig kizárólag a limitált kislemezre pakolják fel, de természetesen az új albumon is hallhatjuk majd. Az előrendeléseket a Nuclear Blast honlapján lehet indítani.

Helloween - Skyfall

Egy viszonylag friss videóban pedig Michael Kiske énekes mesél a Kids Of The Century című dalának létrejöttéről, amely a ’Pink Bubbles Go Ape’-en volt hallható 1991-ben.

Megosztás