A Bay Area-veteránok ma egy három új dalt tartalmazó digitális kislemezt adtak ki ’Arrows In Words From The Sky’ címmel.

A kiadvány mindhárom dala a világjárvány, valamint a frontember-gitáros Robb Flynn édesanyjának halála hátterében íródott, és a Machine Head történetének egyik legsötétebb fejezetét reprezentálja. Az apokaliptikus dühtől forrongó Become The Firestorm nyitja a 3 számot tartalmazó kislemezt és a banda repertoárjának egyik legmerészebb dalával zárul a címadó Arrows In Words From The Sky-jal, közrefogva az önmaguk legjobb pillanatait idéző Rottent.

 

 

„A dalok szövegein keresztül olyan helyekre jutottam el, ahová nem is akartam, valahogy megvan bennük az az erő, ami kiemel az életem egy nagyon sötét időszakából, kezdve a Rotten keserűségével és negativitásával, a Become The Firestorm »senki nem győzhet le«-dühöngésén át a címadó Arrowsig, ami az egyik legszomorúbb dal, amit valaha írtam. Remélem, hogy sötét élményeim ilyen megosztása másokat is kimenthet lelki mélypontjából – nyilatkozta Flynn.

A teljes lemez meghallgatható az alábbi hivatalos playlistre kattintva:

’Arrows In Words From The Sky’ dallista:

1. Become The Firestorm
2. Rotten
3. Arrows In Words From The Sky

Megosztás