Sepultura- és Soulfly-rajongók, figyelem! A Cavalera testvérek régi-új zenekara a Sepu első két lemezének újra felvett változatával turnézik Európa-szerte, november 30-án a Dürer Kertben lépnek fel.

Max Cavalera és Iggor Cavalera (2006-ig Igor) új bandanévvel – Cavalera –, viszont régi dalokkal tér vissza hozzánk. A testvéreket a színpadon Travis Stone (Pig Destroyer) kíséri gitáron, Igor Amadeus Cavalera (Healing Magic, Go Ahead And Die) – Max 28 éves fia – pedig basszuson.

 

 

A Sepulturát 1984-ben alapító testvérpár a Cavalera Conspiracy megalakulásával 2007-ben lezárta a köztük lévő tízéves mosolyszünetet, és 2017-ig négy albumot is kiadtak, most pedig új néven, szimplán Cavaleraként újra felvették a munkásságuk kataklizmáját jelentő két első Sepultura-lemezt, a ’Bestial Devastation’ EP-t (1985) és a ’Morbid Visions’ albumot (1986).
Max Cavalera így nyilatkozott az újrakiadásokról: “Ahogy évről évre keményebbek leszünk, időnként vissza kell térni oda, ahonnan minden elindult! Újra felvettük a Bestial Devastationt és a Morbid Visionst csodálatos, korszerű hangzással, de azok nyers és időtlen megközelítésével. Eliran Kantor új borítógrafikája tükrözi azokat időket, amiket most élünk meg, apokaliptikus, mint a pokol! Van két új számunk is, amelyekben azokból az időkből származó riffeket használtunk fel.”

A jegyértékesítés augusztus 18-án, 11 órakor kezdődik a Funcode felületén, a koncert további részletei megtalálhatók az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás