A tavaly augusztusban megjelent ‘Force Majeure’ nagylemez óta csak annyi hírünk volt a H.E.A.T-ről, hogy az Eclipse-szel közös turnét terveznek Európába. Most megjelent egy vadiúj dalt tartalmazó digitális kislemezük, a Freedom.

H.E.A.T live

A 80-as évek hard rock zenéjének svéd örökösei, a H.E.A.T kiadta új kislemezét, a Freedomot, amely már elérhető az összes streaming platformon. A 2007-ben alakult H.E.A.T eredeti énekese, Kenny Leckremo 2020-ban tért vissza a zenekarba, a 2022 augusztusában megjelent ‘Force Majeure’ nagylemezen már újra ő énekelt, nemrég pedig bejelentették az Eclipse-szel közös Európa-turnéjukat, mely sajnos hazánkat nem érinti, de a szomszédos Ausztria fővárosát, Bécset igen. A most megjelent új digitális kislemezdal, a Freedom a basszusgitáros Jimmy Jay szerzeménye. Azt ígérik, hogy 2023-ban még több hasonló energiájú dalt fognak szállítani, szóval talán már új nagylemezzel fordulnak az őszi turnéra. „A Freedom csak egy kis ízelítő abból, ami még jön. Maradjatok velünk és jegyezzétek be május 5-ét a naptáratokba!”

 

 

Mi pedig hallgassuk a Freedomot és éljünk a szabadsággal, hogy kimehetünk akár a bécsi koncertre is, melyen már az új lemez dalai is felcsendülnek, ahogy legutóbbi januári finnországi fellépésükön:
Back To The Rhythm / Dangerous Ground / Rock Your Body / Come Clean / Redefined / Hollywood / Straight For Your Heart / Tainted Blood / One By One / Beg, Beg, Beg / Cry / 1000 Miles / Breaking The Silence / Living On The Run / Nationwide / A Shot At Redemption

(A címlapfotó a H.E.A.T Facebook-oldaláról származik.)

Megosztás