Miközben volt énekesük, Erik Grönwall a Skid Row fellépésein és új lemezén szárnyal, a H.E.A.T sem gubbaszt szárnyaszegetten. Bizonyítja ezt új kislemezük, a Back To The Rhythm is, mely már a második az augusztusban megjelenő ‘Force Majeure’ albumról.

H.E.A.T

A legtöbb ember számára az elmúlt két évet valószínűleg pontosan az jellemezte, ami a H.E.A.T albumának címét adta – egyfajta „vis maior”. A banda azonban határozottan nem hagyja, hogy egy ilyen erő megállítsa, épp ellenkezőleg. A svéd hard rock királyai energiától duzzadóan térnek vissza, új albumuk, a ‘Force Majeure’ augusztus 5-én jelenik meg világszerte az earMUSIC gondozásában, ugyanennek az istállónak a tagja korábbi énekesük, a Skid Row-hoz csatlakozott Erik Grönwall is.

 

 

A zenekar nemcsak hangzásában, de vizuálisan is szintet lépett, a videókhoz és a kiadvány grafikai elemeihez egy vibráló fiktív világot építettek, melyet H.E.A.T Citynek neveztek el. A most bemutatott Back To The Rhythm már a második kislemezdaluk, de míg a Nationwide-hoz csak a vizualizációs háttér készült el, az új videóban már a zenekart is láthatjuk a digitális díszletben. A klip elején igazi terminátorként érkezik H.E.A.T Citybe régi-új énekesük, Kenny Leckremo.

Mától a zenekar nagyszabású skandináv turnéra indul, amit egy májusi Európa-turné követ, melyen már az új album első dalait is bemutatják. Sajnos Németországnál közelebb nem jönnek hozzánk.

A ‘Force Majeure’ dallistája:

01. Back To The Rhythm
02. Nationwide
03. Tainted Blood
04. Hollywood
05. Harder To Breathe
06. Not For Sale
07. One Of Us
08. Hold Your Fire
09. Paramount
10. Demon Eyes
11. Wings Of An Aeroplane

H.E.A.T - Force Majeure

Megosztás