Új koncertanyagot ad ki a már két éve Mitch Malloyjal felálló Great White. A csapat ugyanakkor már dolgozik soron következő stúdióalbumán is, mely az első lesz az új énekessel a mikrofon mögött.

Great White

A Great White honlapján már előrendelhető a csapat új koncertkiadványa CD/DVD formátumban, mely az első anyag lesz a 2018-ban csatlakozott új énekessel, Mitch Malloyjal. A zenekar a 2018-as Kentucky State Fairen adott koncertjét jelenteti meg, mely az első fellépés volt az új igazolással, aki csatlakozásának idején a következőket mondta: „Tisztelettel kell bánnom ezzel a zenével. Tisztelem azt, ami előttem volt, és emlékeztetnem kell a rajongókat arra, hogy hol jártak akkor, amikor először hallották ezeket a dalokat. Ugyanakkor saját magamat is kell adnom. Amikor először hallottam a Great White zenéjében a saját hangomat, tudtam, hogy valami különleges dolog történik.”

 

 

A szimplán ‘Live’ névre keresztelt élő kiadvány csak a kezdet, ugyanis a banda már tavasszal arról beszélt, hogy gőzerővel dolgoznak új lemezükön, amiről egyelőre nem sokat tudni.

‘Live’ számlista:

01. I’m Alright
02. Lady Red Light
03. Desert Moon
04. House of Broken Love Intro
05. House of Broken Love
06. Big Time
07. Blues
08. Mista Bone
09. Save Your Love
10. Rock Me Intro
11. Rock Me
12. Once Bitten Twice Shy

Great White

Megosztás