2021-ben volt 10 éve, hogy meghalt, idén áprilisban lett volna 70 éves Gary Moore. Sajnos a pandémia mindkét kerek dátumot keresztülhúzta, de a soron következő Emlékestet szerették volna mindenképp még a 2022-es évben megtartani, így most kivételesen november közepén várják a gitáros tisztelőit az Analog Music Hallban.

Gary Moore

A legutolsó Gary Moore Emlékestet – a nyolcadikat – még 2019-ben rendezték meg az északír gitáros tiszteletére. Az azóta eltelt három évben a pandémia felülírt mindent, így a szokásos április elejei megemlékezések helyett ezúttal november 15-én tartják meg a következő összejövetelt. Mert összejövetel ez a javából, mégpedig nemzetközi! Angliából érkezik Gary Moore két korábbi zenésztársa, Pete Rees basszusgitáros és Vic Martin billentyűs, Németországból befut – még saját, másnapi koncertje előtt – Henrik Freischlader gitáros, sokak nagy örömére ismét hazalátogat Amerikából Tommy Katona, de természetesen itt lesz a Run For Power – Gary Moore Emlékzenekar – gitárosa, Vámos Zsolt és Somogyi Remig is. A további fellépőket is hamarosan közzéteszik az esemény Facebook-oldalán.

 

 

Jegyeket online a Tixán lehet vásárolni, akik a hagyományos, nyomdai jegyeket gyűjtik, forduljanak a koncert szervezőjéhez, Csillag Zoltánhoz. Természetesen a 2020-ban megvásárolt hasonló nyomdai jegyek is érvényesek lesznek a november 15-i koncertre.

Gary Moore

Megosztás