Jövő nyáron a 25. jubileumi FEZEN Fesztivált rendezik meg Székesfehérváron, és a menetrend még messze nem végleges, de a fellépők között már most sok nagy hazai és nemzetközi nevet látunk.

Fezen 2022

Sokak számára még mindig kérdéses, hogy jövő nyáron meg tudják-e tartani a nagy fesztiválokat, a Rockmaraton szervezői például úgy döntöttek, hogy nem kockáztatnak, ők ismét a halasztás mellett döntöttek. A székesfehérvári FEZEN szervezői viszont a tettek mezejére léptek, és az első neveket már meg is osztották a közönséggel. 2022-ben biztosan ott lesznek a fellépők között az itthoniak közül a következők: Lazarvs, Ossian, Road, Subscribe, Wellhello, Follow The Flow, Bagossy Brothers Company, Azahriah, Vad Fruttik, Carson Coma, Bëlga. A nemzetközi fellépők közül elsőnek hozták le a New York-i Cro-Mags részvételét, de jön még a Death Angel, az új énekesét bemutató Ignite, az Epica és a Mercyful Fate is, és a bejelentések sora még nem ért véget.

 

 

A 25. FEZEN Fesztiválra a TIXA és a Ticketportal rendszerében már most lehet napijegyet és bérletet váltani, további részletek az esemény Facebook-oldalán.

A rendezők a következő üzenetet tették közzé: „Óriási erőt ad, hogy ennyien álltok mellettünk! Ezt mi egy igazi, jubileumi fesztivállal szeretnénk meghálálni nektek. 2022-ben lesz 25 éves a FEZEN. Találkozzunk 2022. július 27. és 30. között Székesfehérváron! A helyszín a már jól ismert First Field, a vele szemben lévő terület és természetesen a FEZEN Klub. Több mint 100 fellépővel, egyéb programokkal, szebb, komfortosabb helyszínnel várunk titeket! A fellépők zömét két nagy csomagban novemberben és decemberben mutatjuk be: a külföldi és hazai metálprodukciók mellett erős hazai popprogrammal, nemzetközi sztárokkal teletűzdelt retroshow-val és elég erős elektronikus vonallal is készülünk nektek. A legfrissebb információkat mindig a hivatalos Facebook- és Instagram-oldalunkon közöljük.”

Megosztás