Közel harminc év után újra Budapesten az Aerosmith, és az estét a Road nyitja! A Puskás Arénában 2022. július 10-én rendezik meg a 2020-ról másodszor halasztott koncertet, az előző év tapasztalatai alapján reméljük, ezúttal valóban megtartják, legalább a nyári programokat!

Road

A világ egyik legnépszerűbb rockzenekara, az Aerosmith megalakulásának 50. évfordulóját egy nagyszabású világkörüli turnéval ünnepli, melynek keretein belül 2022. július 10-én a Puskás Arénában is fellépnek. A budapesti koncertre az amerikai Rival Sons mellett egy magyar zenekar is meghívást kapott. Vendégfellépőként a hazai zenei élet egyik legnépszerűbb csapata, a domoszlói Road zenekar nyitja majd a fél évszázadát ünneplő halhatatlan banda magyarországi koncertjét.

 

 

A Road 2004-ben alakult rockzenekar, stílusukat ők maguk „Rock n’ Road”-ként aposztrofálják, az elmúlt évek alatt számos lemezük ért el arany- és platinaminősítést. Látványos és dinamikus produkcióikkal mára a legnagyobb fesztiválok népszerű fellépői. Legújabb lemezük, a ‘Senki kedvéért nem fékezünk!’ 2021 júniusában jelent meg. A csapat legnépszerűbb dalai, a Világcsavargó, a Megint nyár, a Túlzó kámfor illat, a Kettő bennem az én, vagy az Ahol a hegyeket látod, melyek biztosan helyet kapnak jövő júliusban a Puskás Aréna színpadán. „Amikor megcsörrent a telefon a kérdéssel, akkor azért egy pillanatra megfagyott a levegő, de nem sokat gondolkodtunk a válaszon! Örömmel fogadtuk el a felkérést! Nagyon megtisztelő, hogy egy élő legendának, a világ egyik legjobb rockbandájának hazai koncertjén egyedüli magyar vendégként színpadra állhatunk!” – nyilatkozták a Road tagjai.

A július 10-i Aerosmith-koncertre jegyek még kaphatók a livenation.hu és a funcode.hu oldalakon.

Aerosmith

Megosztás