Az Eskimo Callboy turnéját áprilisig tolták el, viszont átkerült a Barba Negra nagyszínpadára, így újra kaphatók rá jegyek, a másik őrült brigád, a One Morning Left, a turné egyik előzenekara októberben is jön headlinerként.

Eskimo Callboy

Nemrég jelentették be az Eskimo Callboy januári turnéjának elhalasztását is, de a velük való találkozásra csak tavaszig kell várni, április 27-én jönnek a Barba Negrába, ahol a nagy érdeklődés miatt addigra beüzemelik nekik a nagyszínpadot is. A megváltott jegyek érvényesek vagy visszaválthatók december 31-ig a vásárlás helyén, bár utóbbira nem nagyon számítanak a szervezők, a koncert már egy ideje telt házas volt, inkább a „jegyet vennék” üzenetek domináltak az esemény Facebook-oldalán.

 

 

„Ez lesz a legnagyobb és legőrültebb Eskimo Callboy-turné, amit valaha játszottunk. És még ha a legutóbbi Covid-hírek talán már előrevetítették is a következőket, most abszolút annyira szíven ütött minket, hogy nagyon hosszú huzavona és a promóterekkel folytatott végtelen egyeztetések után kénytelenek vagyunk közölni veletek: nem tudjuk tartani a januári turnédátumokat az eredetileg tervezettek szerint. Nemcsak az összes vonatkozó szabályozásról van szó jelenleg… a legfontosabb ok az egészségünk, a tiétek és a miénk… a promótereinknek be kell tartaniuk az összes Coviddal kapcsolatos intézkedést, és még bonyolultabbá teszi a dolgokat, hogy mivel ez egy Európa-turné lesz, össze kell egyeztetnünk a különböző nemzeti intézkedéseket. De…
És ettől egy kicsit kevésbé nehéz a szívünk, minden erőnkkel azon voltunk, hogy egy jó megoldást találjunk nektek, és persze nekünk is, hogy ne kelljen túlságosan messzire elhalasztani a turnét. Harcoltunk, könyörögtünk, sok-sok embernek mentünk az agyára, és így már 2022 áprilisában és májusában tudtunk új dátumokat találni. Ha megnézed az időpontokat, csak 3 hónappal később, de meg tudjuk csinálni! Mondjuk, hogy kapunk még egy jó adagot ebből a kellemes várakozásból, amit már most érzünk! És ne feledjük, a jegyek természetesen továbbra is érvényesek, és a finn barátaink is velünk vannak még. Szóval nagyjából minden marad a régiben, csak az időpontok változtak… Végül csak annyit tudunk még egyszer mondani, hogy alig várjuk, hogy végre újra láthassunk titeket, és végre újra színpadra léphessünk! Reméljük, hogy még mindig kitartotok mellettünk, mert mi készen állunk!” – állt a zenekar üzenetében, akik időközben beneveztek legújabb dalukkal, a Pump Ittel az Eurovíziós Dalfesztiválra is.

Az előzenekarok közül a Blind Channel éppen ezen a Dalfesztiválon szerepelt tavaly, és hatodikként zárták a nemzetközi versenyt. Ők is bejelentették headliner turnéjukat, a ‘Sick & Dangerous Tour 2022’-t, ám ez nem érinti Magyarországot, legközelebb Bécsben csíphetők el szeptember 28-án. Ők utoljára novemberben jelentkeztek a We Are No Saints videójával.

A másik előzenekar, a One Morning Left viszont éppen az Eskimo Callboy-turné halasztásával egy időben jelentette be őszi headliner turnéját, a ‘Neon Inferno Above Europe’-ot, melynek viszont lesz hazai állomása, október 8-án a Barba Negrában. Ők egy új dalt is bemutattak, a májusban megjelent ‘Hyperactive’ albumukhoz utólag készített „titkos bónusz kislemezt”, az Intergalactic Casanovát.

Eskimo Callboy

Megosztás