Az Eskimo Callboy az electro core / comedy metal műfaj sztárjává vált a 2010-es megalakulás óta, a pár napja kiadott zúzós kislemezdalukhoz készült – már szokásosan teljesen komolytalan – videónál pillanatnyilag 1 485 267-nél áll a számláló.

Elektronika, zsigeri metalcore és fülbemászó dallam vegyül a banda We Got The Moves című új dalában, amelyről Kevin Ratajczak énekes a következőket mondta: “Rendkívüli öröm, hogy végre bemutathatjuk nektek a készülő albumunk első kislemezét, energikus, gyors, és azonnal mozogni akarsz tőle! Tökéletes bevezetés mindahhoz, ami még jön, és a videóklipünkkel kombinálva meghozza a megfelelő hangulatot a régóta várt januári headliner turnénkhoz!”
A 35 állomásosra dagadt ’Hypa Hypa European Tour 2022’ turné – amelynek várhatóan fókuszában lesz a tavalyi ’MMXX’ EP – hazánkat is érinti, január 12-én már negyedszer fog fellépni nálunk a csapat, ezúttal a Barba Negra színpadán, előzenekar a Blind Channel és a One Morning Left. További információ az esemény Facebook-oldalán, jegyek elővételben a Rock1 hálózatában kaphatók.

 

 

Megosztás