A Pantera május 30-i koncertjére pár nap alatt elkelt minden jegy, a hoppon maradtak arra a bejelentésre vártak, amelyet a Live Nation Magyarország ma tett meg: május 31-én második show is lesz a Barba Negrában!

Már a jegyértékesítés első pár napja is elég volt hozzá, hogy az újjáélesztett Pantera megtöltse a Barba Negrát a május 30-i koncertre, az elképesztően nagy érdeklődésre való tekintettel egy második koncertet is ad az amerikai metállegenda május 31-én!
„A Panterát minden idők egyik legnagyobb metálbandájaként tartják számon. A Philip Anselmo énekesből, Dimebag Darrell gitárosból, testvéréből, Vinnie Paul dobosból és Rex Brown basszusgitárosból álló, megalkuvást nem tűrő kvartett az 1990-es években számos arany- és platinalemezzel, teltházas turnékkal, fergeteges élő fellépésekkel és négy Grammy-jelölésével hatalmas sikert aratott az egész világon.
Remekműveik a mai napig a metál alapkövei, mint például a ’Cowboys From Hell’, a ’Vulgar Display Of Power’ vagy a Billboard-listavazető ’Far Beyond Driven’ albumuk. A texasi banda a Darrell-fivérek halála után is sok zenészt inspirál, miközben továbbra is fanatikus rajongók millióit gyűjti össze világszerte.
Vitathatatlanul a metáltörténelem egyik legjobban várt újrakezdése volt a Panteráé, amely 2022-ben hivatalosan is megtörtént. A Pantera két eredeti tagja – Phil Anselmo (ének) és Rex Brown (basszusgitár) – mellé régi barátok, Zakk Wylde [Black Label Society, Ozzy Osbourne] gitáron és Charlie Benante [Anthrax] dobon csatlakozott, elindítva turnéjukat először Amerikában, majd tavasztól már Európában is.
A banda felélesztése körüli izgalom különösen a rajongók újabb generációját érinti, akiknek soha nem volt alkalmuk látni a Panterát színpadon. Azonban a régi rajongók számára is óriási hír, akik közül sokan kinyilvánították támogatásukat a jelenlegi banda mellett, és a történelem legnagyszerűbb metáldallamait szeretnék újra élőben is hallani.”

 

 

A május 31-i, második koncertre jegyek először február 15-én 10 órától a regisztrált Live Nation- tagok számára lesznek elérhetőek, a nyilvános jegyértékesítés február 16-án 10 órakor indul a Funcode és a Rock 1 oldalakon, részletek az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás