Abyss Of Time címmel máris meghallgatható az Epica vadiúj dala, ami a gárda jövő februárban érkező lemezén, az ‘Omega’-n kap helyet. Az albummal a holland zenekar márciusban elvileg hozzánk is benéz.

Epica

A Nuclear Blast gondozásában jelenik meg 2021. február 26-án az Epica új albuma, az ‘Omega’. Az öt év után érkező friss lemez Mark Jansen szerint továbbra is üdítő és kiegyensúlyozott, még 18 év közös munka ellenére is. „Nagyon büszke vagyok erre az albumra, mivel meggyőződésem, hogy egy üdítő és kiegyensúlyozott lemezt írtunk még ennyi év után is. Az erősségünk abban rejlik, hogy több dalszerző is van a csapatban, és sikerült egyesíteni egymás legerősebb tulajdonságait, valamint kiválogatni a legjobb dalokat. Termékeny időszak volt a közös csapatmunka a dalokon, és úgy gondolom, hogy ez jelenti a legnagyobb különbséget az előző lemezeinkhez képest.”

 

 

Az anyagról a klipes Abyss Of Time már le is tesztelhető, a kiadó honlapjáról pedig többféle formátumban berendelhető az új dalcsokor. Ne feledd, a gárda 2021. március 10-én az Apocalyptica társaságában hozzánk is benéz, a koncert részleteit a buli Facebook-eseményében találod.

‘Omega’ számlista:

01. Alpha – Anteludium
02. Abyss Of Time – Countdown To Singularity
03. The Skeleton Key
04. Seal of Solomon
05. Gaia
06. Code Of Life
07. Freedom – The Wolves Within
08. Kingdom Of Heaven, Part 3 – The Antediluvian Universe
09. Rivers
10. Synergize – Manic Manifest
11. Twilight Reverie – The Hypnagogic State
12. Omega – Sovereign Of The Sun Spheres

Epica

Megosztás