Végre jó hírrel érkezünk, ugyanis a sok lemondott koncert és turné után, egy friss bejelentés szerint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő The Night Flight Orchestra turnéra indul, és júniusban hozzánk is benéznek.

A The Night Flight Orchestra visszatér a színpadra! A bulibanda, amely több mint tíz évvel ezelőtt alakult olyan neves rock- és metálzenekarok tagjaiból, mint a Soilwork, az Arch Enemy, a Mean Streak, egyszerűen lenyűgözte a közönséget szerte a világon. Ezalatt hat albumot jelentetett meg, két svéd Grammy-jelölést kapott és számtalan koncertet adott. A média és a rajongók által is nagyra értékelt zenekar az évek során egyre jobbá tudott válni abban, hogy tisztelegjen a nyolcvanas évek előtt, amely egy olyan évtized volt, amely világszerte nagy hatással volt az emberekre és a zeneiparra. Az olyan slágerekkel, mint a Domino, a Lovers In The Rain, a West Ruth Ave, a Divinyls vagy a Change a zenekar szinte minden oldalát megmutatta ennek a különleges korszaknak.
„Végre eljött az idő, hogy felszálljon a járatunk!. Régóta vártuk már ezt, és miután két nagy lélegzetű lemezt is kiadtunk ezekben a zűrzavaros időkben, készen állunk arra, hogy bepótoljuk, ami kimaradt az életünkből. Ez egy olyan ünnep lesz, amit nem fogsz elfelejteni, szóval engedd ki a hajad, vedd fel a táncolós cipődet és ne törődj semmivel! Vedd meg a jegyedet, és hamarosan találkozunk!”

 

 

A zenekar 2022. június 10-én érkezik a Barba Negrába, a jegyértékesítés csütörtök délben indul, további információk a koncert hivatalos Facebook oldalán.

Megosztás