Hamarosan új lemezzel jelentkezik a Myrath vendégeként nemrég hazánkban járt szimfonikus metál csapat, az Eleine is. Az As I Breathe című dalt osztották meg kedvcsinálóként az anyaghoz.

Eleine

Tavasszal a zenekar öthetes Európa-turnéra indult a Myrath társaságában, amit sajnos a járvány miatt meg kellett szakítaniuk, az utolsó két hét állomásait törölték. Nálunk még szerencsére megfordultak, az idei év egyik utolsó külföldi fellépőiként. Ezután nekiveselkedtek harmadik albumuknak, melyet nemrég fejeztek be. A ‘Dancing In Hell’ november 27-én jelenik meg a Black Lodge Recordsnál CD, LP, kazetta és digitális formátumban, valamint egy speciális box-setben.

Az Eleine továbbfejlődött és a ‘Dancing In Hell’ albummal egy sötétebb és súlyosabb oldalát mutatja meg, miközben sikerült megtartania jellegzetes hangját. Kétféle változatban kínálják az albumot: színes és fekete-fehér kivitelben. Az album fekete-fehér változatának ötlete a zenekar old school dark metal iránti szeretetéből jött. Lesz egy korlátozott példányszámú Collector’s Edition kiadvány is, a mindenféle formátumot tartalmazó box-setben benne lesz CD, LP és kazetta, de egy exkluzív ‘Dancing In Hell’ zászló és felvarró is, melyek csak ilyen formában lesznek beszerezhetők. Ez a Collector’s Edition is kapható lesz mind színes, mind fekete-fehér verzióban. A ‘Dancing In Hell’ az Eleine eddigi legerősebb albuma, mellyel a belső démonokról, kitartásról és veszteségről szóló történeteit osztja meg.

Az elsőként bemutatott As I Breathe című dal Rikard Ekberg és Madeleine Liljestam szerzeménye, és ezekkel a szavakkal vezették fel: „Akármiért is küzdesz, szerintünk mára már tudod, hogy semmi sem hull ingyen az öledbe. Vérrel, izzadsággal és kitartással kell mindent megszerezned. Az As I Breathe arra emlékeztet, hogy bármin is kell keresztülmenned, a végén te leszel az, aki állva marad.”

A csapat felállása az alábbi:

Madeleine „Eleine” Liljestam – ének
Rikard Ekberg – gitár, hörgés, ének
Jesper Sunnhagen – dobok
Anton Helgesson – basszusgitár

Jay Matharu – turnégitáros

A dallista pedig a következő:

01. Enemies
02. Dancing In Hell
03. Ava Of Death
04. Crawl From The Ashes
05. As I Breathe
06. Memoriam
07. Where Your Rotting Corpse Lie
08. All Shall Burn
09. Die From Within
10. The World We Knew
11. Die From Within – Symphonic Version

Eleine - Dancing In Hell


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás