A Wall Of Sleep hagyományos Halloween-bulija tavaly sajnos elmaradt, az idén viszont Bátky Zoltán “BZ” énekes duplán dolgozik, hiszen az At Night I Fly élén is színpadra lép.

Wall Of Sleep

A mai koncert egyben búcsúbuli is, mivel a zenekarban 2005 óta játszó Preidl Barnabás most lép színpadra a Wall Of Sleeppel utoljára. A csapat így mesélt az eseményről: „Idén 10. alkalommal rendezzük meg Sopron legjobb Halloween-buliját, ahol húzós zenekarok mellett várjuk a mindenféle szörnyű és csodás jelmezbe öltözött vendégeket, de azokat is, akik a legjobb arcfestéssel vagy a legművészibb tök kifaragásával egy italra is a házigazda zenekar vendégei lesznek.”

 

 

Program:

18:00 – Kapunyitás, érkezés, kulturált szórakozás, a jelmezbe öltözők megcsodálása, valamint jelentkezés a tökfaragó versenyre. Maximum 5 csapatot várunk, és persze a szurkolóikat, akik művészeti tanácsokkal segítik a versenyzők munkáját.

19:00 – Tökfaragó verseny, ahol fél óra alatt kell elkészíteni a pályaművet. A legjobbat a Wall Of Sleep tagjai szavazzák meg, és a készítő(ke)t egy kör málnaszörppel (vagy valami egyébbel) honorálják. Az összes versenyműbe a tűzrendészeti előírásoknak mindenben megfelelő, ledes mécses kerül, majd a “tökfejek” elfoglalják a helyüket a színpadon.

20:00-21:00 – At Night I Fly
21:25-22:25 – Wall Of Sleep
22:50-23:40 – Joke

Jegyek elővételben 1500 forintért, a helyszínen 2000 forintért kaphatók, további részletek az esemény Facebook-oldalán.

Megosztás