Ismét aktív az Eden’s Curse. A dallamos rock / metálban utazó brit csapat 2019 tavaszán jelentette be váratlanul feloszlását, azonban a rajongók szeretete és a jelenlegi helyzet ismét életet lehelt a banda gépezetébe.

Eden's Curse

Közleményben tudatta a rajongókkal az Eden’s Curse főnöke, Paul Logue, hogy ismét aktív a 2019 tavaszán feloszlott banda: „A magánéletemben voltak olyan dolgok, amelyek kiemelt figyelmet igényeltek, mindez pedig a zenei színtér akkori állapotával együtt arra kényszerített minket, hogy befejezzük a működésünket, ugyanakkor elkötelezett rajongóink szeretete a zenekar és a zenénk iránt beragyogta az elmúlt időszakot és visszahúzott minket. Nagyon megtisztelve éreztük magunkat. A zenekarban uralkodó bajtársiasság megfogalmazhatatlan, nagyon hiányoltuk egymás társaságát és a közös zenélést, ezért elkerülhetetlen volt a visszatérésünk.”

A csapat felállása megegyezik a 2016-os ‘Cardinal’ című lemezen hallható leosztással, így a mikrofon mögött továbbra is a szerb Nikola Mijic áll, a gitáros Thorsten Koehne, a dobos John Clelland, a billentyűs pedig Christian ‘Chrism’ Pulkkinen. Utóbbi zenész a csapat főnökének, Paul Logue-nak, valamint James LaBrie-nek a közös akusztikus projektjébe is besegít, aminek a munkálatai után maximális fordulatszámmal az új, hatodik Eden’s Curse-albumra ugrik a banda.

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!